VUČIĆEVIĆ KUKA NA TELEVIZIJI: Žalićemo se Trampu zbog uvreda američkog ambasadora

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević gostovao je u Jutarnjem programu TV Pink i još jednom pozvao američku administraciju da reaguje povodom šokantnih izjava američkog ambasadora Kajla Skota koji je Informer nazvao ološem.

U razgovoru sa voditeljima programa Deom Đurđević i Predragom Sarapom, Vučićević se zapitao da li je moguće da se tako ponaša predstavnik zemlje koja je “kolevka demokratije” i u kojoj je sloboda medija zagarantovana.
– Ovo je veliki skandal – rekao je Vučićević i objasnio da je Skotu na najnormalniji mogući način postavljeno pitanje.

– Postoji video-snimak na kome se vidi i čuje da mu naša novinarka postavlja najnormalnije pitanje. Međutim, čim je čuo da je ona iz Informera, počeo je da vređa – rekao je Vučićević i dodao da će Informer tužiti Skota.

Advertisements

– Čekali smo dva dana da vidimo da li će nam se izviniti, a pošto to nije učinio odlučili smo da ga tužimo – rekao je Vučićević.
On je takođe otkrio da se Informer obratio i Vašingtonu, tražeći objašnjenje da li je reč o zvaničnom stavu američke administracije.
– Juče smo dobili najavu odgovora iz Vašingtona gde se kaže da će za zvaničan odgovor trebati dva, tri dana, tako da u ponedeljak očekujemo zvaničan stav američke vlade, odnosno odgovor na pitanje da li oni zaista misle da su neki mediji u Srbiji ološi, zato što se možda ne slažemo sa njihovom politikom – rekao je Vučićević i dodao:

– Američki ambasador, koji u svakoj prilici drži lekcije o odnosima sa medijima premijeru i izabranom predsedniku Aleksandru Vučiću, kako se navodno vrši nekakva cenzura i pritisak na medije, demonstrira najgoru bahatost i oholost, najgoru diskriminaciju prema medijima. Zamislite da je to rekao neko drugi… – rekao je glavni i odgovorni urednik Informera.

INFORMER

Advertisements

error: