VUČIĆEVIĆ: Koliko god da vas ima na ulicama, Vučić ostaje na vlasti

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Baš me zanima kako to tačno zamišljaju tajkun Đilas i njegovi satrapi? Skupi ih se tri, četiri, pet hiljada, prošetaju po centru Beograda i onda se neko, Vučić valjda, strašno uplaši i preda im vlast? Onako na tacni, sa sve rahatlukom i vodom.

Ok, znam, oni kažu da ih na protestima ima 30, 35 hiljada. Da, i? Sve i da ih je toliko, a nije, sve i da ih je i 50 i 100 hiljada, pa šta onda? I kako?

Ljudi moji, da se mi odmah razumemo, na vlast se svuda u svetu dolazi samo na dva načina – ili demokratski na izborima ili nasiljem – nekom revolucijom, pučem, državnim udarom. Šta od toga hoće tajkun Đilas, Vuk Ho Jeremić i Boško Ljotić Obradović?!

 

Sami kažu da neće na izbore. Jer, kao, izbori nisu pošteni, jer se na izborima

Advertisements

Kako to tačno zamišljaju tajkun Đilas i njegovi? Skupi ih se tri, četiri, pet hiljada i onda se neko, Vučić valjda, strašno uplaši i preda im vlast? Onako na tacni, sa sve rahatlukom i vodom…
krade i vara. Pa ako je tako, zašto to bar ne pokušaju da dokažu? Ako su izbori, evo ovi poslednji u Lučanima, pokradeni, pa kako je to onda lokalni lider Saveza za Srbiju prvi potpisao zapisnik kojim se potvrđuje da je sve bilo pošteno i u skladu sa zakonom?!

 

Kažu, đilasovci, još i da neće na izbore jer stanje u medijima nije dobro. Je li? Je l’ to oni govore o medijima u kojima predsednika Vučića redovno, bez ikakvih argumenata, prikazuju kao lopova, lažova i ubicu, kao Hitlera i Pinočea, dok istovremeno niko osim Pinka, Studija B, Informera i još jednih i po dnevnih novina ne sme ni da spomene Đilasa?! Je l’ to oni govore o Javnom medijskom servisu, na kome je bezmalo svaka politička emisija otvoreno antisistemska i radikalno hejterska, o RTS na kome za šest i po godina postdosovske vlasti po političkoj liniji nije postavljen ni jedan jedini urednik?!

 

Jasno je, dakle, da se plan đilasovske tajkunsko-lopovske koalicije svodi na otimanje. Otimanje vlasti.

 

INFORMER /KOLUMNA / FOTO: Tanjug 

 

Advertisements

error: