VUČIĆEVIĆ: Jel manje vredim zato što sam siromašni seljak?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Neko ko se predstavlja kao lider opozicije na sred ulice nasrće na studente, hoće da ih bije, psuje im majku. Šta su oni to uradili da bi on tako reagovao? Uzvikivali su kritike na njegov račun. Govorili su mu da je on svojim privatizacijama uništio budućnost njih i njihovih roditelja. Đilas kaže da je tako reagovao jer su tu bila mala deca. Nemoj da laže, njemu decu niko nije pominjao, on je pominjao decu – naglašava Vučićević.

 

Kako dodaje, studenti na koje je Dragan Đilas nasrnuo, koje je psovao i na najgori mogući način vređao su pripadnici studentske organizacije “Marks 21”.

– Jedan od njih je Uroš Stambolić, unuk Ivana Stambolića, bivšeg predsednika Srbije. Oni su učesnici demonstracija u kojima učestvuje i Dragan Đilas, koje on zapravo finansira, da se ne lažemo. Oni su se tokom šetnje sukobili sa ljudima Dragana Đilasa jer su uzvikivali parole i protiv Đilasa. Posle demonstracija oni su nastavili da uzvikuju, što Đilas nije mogao da istrpi i napao ih je na najprimitivniji način – ocenio je Vučićević.

 

Prema njegovim rečima, Đilas je krenuo sa pričom da je štitio decu, a niko ih nije ni dirao.

Advertisements

– On je psovao studentima majku, sramota i bruka to što radi. To sve pokazuje o njemu, on je čovek sa istorijom nasilja. U izbornoj kampanji Demokratske stranke, kada je bio visoki funkcioner, u jednom beogradskom naselju, je nasrnuo na čoveka koji mu je rekao “Ua”, da ga bije. Dragan Đilas je čovek sa istorijom nasilja, postoji zapisnik da je tukao svoju bivšu ženu i svog bivšeg tasta, a sada taj čovek hoće da drži lekciju iz demokratije – izjavio je Vučićević.

 

Komentarišući to da su demonstranti u subotu istakli dva zahteva, od kojih je jedan ostavka Vučića, a drugi da kompletna politička elita odstupi, Vučićević je upitao ko onda treba da vlada ovom zemljom.

 

– Kako to oni misle da Vučić podnese ostavku? Zašto? Zbog čega? Kome? Manjini bučnoj i nevaspitanoj, vrlo često i drogiranoj, zato što bi oni to hteli… Kako oni da budu na vlasti? Postoje dva načina za to, jedan je pobeda na izborima, drugi da izvedu revoluciju. Da pobede na izborima ne mogu, a da li su to rešili da izvedu revoluciju? Izgleda da neki jesu – ocenio je Vučićević.

 

INFORMER / TANJUG

 

Advertisements

error: