VUČIĆEVIĆ HUŠKA NA RAT! Objavio vest staru 5 godina da su Albanci pucali na Srbe!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nepismeni urednik Vučićevog SNS Informatora, troglodit Dragan. J. Vučićević, uznemirio je večeras celu Srbiju, pošto je na svom portalu objavio vest da je tokom današnjeg obeležavanja Vidovdana na Kosovu i Metohiji došlo do ORUŽANIH SUKOBA (?!) u kojima je teže povređeno oko 20 Srba i nekoliko policajaca!

Dragan J. Vučićević, poznatiji po nadimku Informentol, je večeras objavio da je kosovska policija “upotrebila mimo svih pravila vatreno oružje kojim je ranjeno najmanje dvadesetak lica koja su posle prebačena u bolnice u južnoj Srbiji”, da je “na Gazimestanu oduzimala majice sa nacionalnim obeležjima”, i da je “prilikom povratka vernika sa Gazimestana, grupa mlađih Albanaca napala srpske žute školske autobuse kamenjem i molotovljevim koktelima, kada je povređeno desetak srpskih mladića i devojaka”.

Opisani događaj se zaista, nažalost desio, ali 2012. godine, o čemu su opširno pisali mediji, ali to što je vest stara pet godina Vučićevića nije sprečilo da je objavi na svom sajtu na udarnom mestu za zapaljivim naslovom.

Beskrupulozni huškač Dragan J. Vučićević je, zarad lične koristi, već nebrojeno puta dosad uznemiravao javnost raznim člancima i naslovnim stranama o različitim teorijama zavere protiv premijera Vučića, najavom novih ratova na Balkanu, ili albanskom invazijom na Srbiju.

Iako mu se smeje cela Srbija, njegovo ludilo je u odmakloj fazi, što ga ne sprečava da od Vučića dobija termine na nacionalnim frekvencijama kako bi uznemiravao javnost.

Advertisements

Vučićević je ranije na isti način najavljivao i državni udar protiv premijera Aleksandra Vučića. Sećamo se da je i zbog toga gostovao na različitim televizijama, na kojima je, peneći od besa, iznosio priče koje ne bi smislio ni Baron Minhauzen. Svako mogao da se uveri, ništa od toga se nije desilo, a čitaoci su se već uverili da su Informatorove naslovne stane najobičnija glupost.

Ipak, da bi vesti o krvavim sukobima na Kosovu bila što uverljivija, suludi Vučićević je u ovaj izmišljeni događaj upleo i međunarodnu zajednicu, i Eparhiju Raško-prizrensku, navodeći da su “napad na civile osudili i predstavnici međunarodne zajednice”, a da je “Eparhija Raško-prizrenska prenela svoj stav vodećim međunarodnim faktorima na Kosovu i Metohiji da je ponašanje Kosovske policije bilo neprofesionalno, brutalno i da je upotrebljena neproporcionalna sila protiv nenaoružanih srpskih civila i dece”.

Na sajtu Eparhije Raško-prizrenske danas nema ni reči o pomenutom incidcentu, a osude međunarodne zajednice nije prenela ni jedna domaća ni svetska agencija, koje o ovom događaju nisu prenele ni reč – jer je svima bilo jasno da se danas ništa nije ni desilo.

Tek kada je video da ga proziva cela Srbija, napismeni Vučićević, koji Vidovdan piše malim slovom (!?), je promenio pomenutu vest i objavio da je stara pola decenije!

(Kurir.rs)

Advertisements

error: