VUČIĆEVIĆ: Hapsi Vučiću, ne zbog sebe nego Srbije!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Specijalni rat. Medijsko-politička operacija koja treba da dovede do što većeg haosa kako bi vlast u Srbiji bez izbora i u što kraćem roku bila oteta. Eto to je ono što se danas i ovde dešava pred našim očima.

 

Janković, Jeremić, Đilas, Obradović samo su izvođači prljavih, terenskih radova. Njihovi nalogodavci sede u Vašingtonu, Briselu, Londonu i oni su odlučili da Aleksandra Vučića politički likvidiraju ne bi li odmah potom Srbiji polomili kičmu, ukinuli je kao ozbiljnu i nezavisnu državu i pretvorili u još jednu vazalnu, NATO teritoriju na Balkanu.

 

Ili vi, može biti, verujete da su ‘nezadovoljni građani’ proteklog vikenda i početkom ove nedelje stvarno spontano, onako sami

 

“Janković, Jeremić, Đilas, Obradović samo su izvođači prljavih, terenskih radova. Njihovi nalogodavci sede u Vašingtonu, Briselu, Londonu i oni su odlučili da Vučića politički likvidiraju”
od sebe, odlučili da blokiraju mostove, magistrale i autoputeve, da prebijaju građane, ali i policajce? Ili bilo ko zaista misli da je lažna vest o otrovanoj vodi u Beogradu i Novom Sadu sasvim slučajno baš ovih dana plasirana po društvenim mrežama?! Ili je odluka o političkoj zloupotrebi nestanka novinara Stefana Cvetkovića doneta samo u glavama glavnih urednika beogradskih, hejterskih medija?!

Advertisements

Ništa od svega toga, naravno. Ništa ovde više nije slučajno. I ništa nije spontano. U trenutku kada Srbiju, na svaki način, treba naterati da prizna lažnu državu Kosovo, kada Srbe valja ubediti kako je za njih najbolje da Republike Srpske više ne bude, Vučić i njegova vlast jesu najveća smetnja. I zato, pošto na izborima ne bi pobedili ni u narednih 20 godina, zapadni moćnici su odlučili da iskoriste žutu-ološ elitu ne bi li vlast u Beogradu doveli u potpuno nemoguću situaciju. Računaju da će, pritisnut silnim izmišljenim aferama i svakodnevno bombardovan najgroznijim lažima, Vučić u nekom trenutku odustati, dati ostavku i prepustiti vlast žutoj bandi.

 

“Nemaš pravo, Aleksandre! Nemaš pravo da odustaneš. Jer nisi u pitanju ti. O Srbiji se ovde radi”

najgore, to uopšte nije nemoguć scenario. Verujte mi, poznajem čoveka. Znam koliko Vučića pogađaju laži da stoji iza lopovluka i zločina. Znam koliko je teško funkcionisati kada te godinama napadaju sa svih strana i pritom ne biraju sredstva, nego udaraju i najniže pljujući i po porodici i deci.

 

 

Ali, baš zato, moram da iskoristim ovu priliku da javno poručim predsedniku: Nemaš pravo, Aleksandre! Nemaš pravo da odustaneš. Jer nisi u pitanju ti. O Srbiji se ovde radi, o sudbini naše dece i naših unuka. A crna će i strašna ta sudbina biti ako je budu krojili najgori među nama, oni koji misle samo na sebe i svoje tajkunske i NATO poslodavce.

 

Nema povlačenja! Nema predaje!

 

AUTOR TEKSTA: Informer / Kolumna

Advertisements

error: