VUČIĆEVIĆ: Ako Vučić ne bude na vlasti, bojim se za Srbiju!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

 

Urednik Informera Dragan J. Vučićević izjavio je danas tokom gostavanja na televiziji Pink da su lideri opozicije zajedno sa biznismenom Šolakom pokušali da preotmu O2TV ali i TV PRVA ali da im to “srećom” nije pošlo za rukom.

 

Vučićević je upozorio da se prljav kapital iz određenih “mini” državica unutar Evrope kreće ka Srbiji gde se kupuju televizije, internet portali, radio stanice, televizije, nedeljnici. Čini se da Vučićević aludira na poslovanje KKR američkog fonda i SBB kompanije.

Advertisements

Urednik Informera je takođe izneo tvrdnje da lider Dveri Boško Obradović  ima nameru da preko kopirane ideje protesta u Parizu sada u subotu zajedno sa Đilasom napravi krvoproliće na ulicam Beograda. Ipak nije ponudio konkretne dokaze.

 

Vidite vi šta oni rade. Ova, ova da ne kažem šta. Liderčići se okupiše ko na sahrani Bože me prosti. Aveti prošlosti bi da seju krv po ulicama Beograda. Kakvi bre žuti prsluci i to sad kad Srbiju napadaju sa svih strana dok Albanci pripremaju vojsku Kosova. Strašno. Iskreno se bojim za Srbiju u slučaju da na vlasti ne bude Vučić – rekao je urednik Informera.

 

Dnevni Žurnal / FOTO: Pink

 

Advertisements

error: