VUČIĆEVA IGRA JE GOTOVA! Svetske sile pustile niz vodu predsednika Srbije

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

U trenutačnoj krizi na Kosovu glavne uloge su tumačili Marko Đurić i Nikola Selaković. Iako predstava sve u svemu i nije baš prošla, ne samo kod naroda već i kod svetske javnosti, Vučić nastavlja da igra svoj scenario.

 

Svetski mediji gotovo da nisu ni reč napisali o hapšenju Marka Đurića ali je to vreme Vučić preživljavao pravu malu dramu u svojoj karijeri. Kao što smo ranije pisali, Angela Merkel otkazala je nedavno sastanak sa Vučićem. Nakon toga usledio je i prekid sastanka sa biznismenom Sorošem.

SKOT: NISMO PREVARILI VUČIĆA!

SAD postavile su ultimatum za Kosovo a Rusija je odbila da isporuči raketni sistem S-300 dok Srbija ne ponudi platni nacrt, tjs ne ponudi konačnu finanijsku ponudu. Sastanak su otkazali Vučiću i ljudi bliski Pensu potpredsedniku SAD-a a kada je to učinjeno, onda je došlo i do sastanka sa sekretarom UN-a Guterešom koji je napravio hladan doček predsedniku Srbije.

Advertisements

 

Ipak to nije kraj. Svetski mediji pretežno oni digitalni počeli su da prave analize u kojima je primetno da je Vučićev zadatak u Srbiji manje više završen ostalo je još i zvanično da Srbija dopusti Kosovu mesto u UN-u. Takođe belgijski i francuski mediji predvođeni Kanalom Plus počeli su da pišu o Srbiji kao državi mafije i kriminala.

 

Ni ruske televizije nisu bile ništa manje oštrije. Na interentu kruži snimak jedne od ruskih televizija na kojoj je voditelj izgovorio sledeću rečenicu: Da li je Vučić upravo izvršio političko samoubistvo!?

 

Dnevni Žurnal (dnevnizurnal.com)

Advertisements

error: