VUČIĆEV BOT MIROLJUB PETROVIĆ hoće da se kandiduje za premijera jer mu Bog tako kaže!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Miroljub Petrović, Informerov vloger koji na suptilan način provlači opasne i nasilne ideje i prorežimska opravdanja za npr rušenje u Savamali, smanjenje penzija (zalaže se za ukidanje), ukidanje vakcinacije i školstva – održao je u subotu još jedno predavanje.

 

Zalaganje za režim ne iznenađuje kada je prema saznanjima i pisanju medija samoprozvani doktor nauka, a široj javnosti je poznat po svojim opasnim idejama, koji poziva roditelje da ne vakcinišu decu, propoveda da su škole „debilne“, dilere droge bi klao, a ženama bi dao samo da rađaju…

Iako je očekivao znatno veći broj ljudi, s obzirom da je iznajmio salu koja prima nekoliko hiljada posetilaca, njegovom predavanju prisustvovalo nekoliko stotina ljudi. Iako čovek sa ovakvim idejama ne bi trebalo da ima prostor za njihovo širenje, nastavlja sa svojim nakaradnim propovedima, a ono što je najopasnije u celoj priči, jesto da većina onih koji dolaze da ga čuju ima u proseku od 22 do 25 godina.

Advertisements

A koliko su njegove ideje opasne i nazadne i koliko želi da ih približi omladini, koja je prihvatila njegovu krilaticu “Ideš pod mač, bato”, govore i lukavi potezi da svoja takozvana predavanja plaća sam, odnosno da ne traži da se ulaznice naplaćaju, ne bi li privukao što veći broj ljudi.

Predavanje koje je održao nazvao je „Bitka za zdravu Srbiju“, a kako saznajemo, čitavu Halu sportova na Novom Beogradu iznajmio je na tri sata. Iznajmljivanje je u celosti izmirio, a jedan sat zakupa Hale sportova iznosi 11.111 dinara.

Ovaj Informerov vloger je verovali ili ne sebe kandidovao na predavanju za Premijera Srbije. Ujedno je napravio paralelu između sebe i biblijskog Josifa kome je Faraon dao vlast nakon što se Faraonu javio Bog. Miroljub Petrović je u svojoj besedi dao primer kako on očekuje poziv od Aleksandra Vučića. Verovatno Boga i Faraona u jednom. Uostalom prema ovom vlogeru – sve je to biblijski koncept i u skladu sa Dušanovim zakonikom.

Govorio je kako će Vučiću da sredi državu, da će da „pravi red u Srbiji“, kako će „prvi miting (protiv vlasti) biti i zadnji“ i da „kada ih bude počistio, neće im pasti da mitinguju“.

BLIC.RS

Advertisements

error: