VUČIĆ: Zbog Srbije ne spavam, ne mogu ni da jedem!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Vučić izjavio je da iako ima dobru platu ne može da uživa u novcu jer zbog obaveza ne može ni da spava ni da jede od briga i truda!

 

Vučić negira da je proetstovao zbog dešavanja u Parizu ali da je iznenađen zbog rasporeda tokom ceremonije. Ipak kako kaže prihvatio je izvinjenje francuskog ambasadora te nema nameru da dalje produbljuje krizu.

Ne spavam, ne jedem zbog Srbije. Trudim se da pokrenem samo pozitivnu energiju ali ne ide. Mnogi sada spominju Francusku i nešto su ljuti ali ja iskreno ne razumem čemu toliko ljutnje? Pa ja sam predmet njihovog skandala – zaključio je on.

 

Predsednik Srbije najvio je takođe posetu predsednika Rusije Vladimira Putina u Srbiju početkom sledeće godine a ona će se destiti po svemu sudeći u januaru 2019. godine.

Advertisements

 

HARADINAJ PRETNJA

Na pitanje novinara da li ima nameru prokomentariše izjave o pretnjama i najavama Ramuša Haradijana oko formiranja nezavisne vojske Kosova, Vučić je odgovorio da je i sam rekao da je tako nešto moguće i da je najava formiranja već bila izvesna početkom novembra!

Pa ja sam početkom novembra rekao da imam informacije da će se to dogoditi. Ne znam šta se sada mnogi isčuđavaju i nerviraju. Naravno videćemo šta možemo da uradimo. Situacija je teška jer mnogi hoće da provociraju. Naše je da ne dozvolimo Haradinaju da formira vojsku na Severu Kosova – istakao je predsednik Srbije.

 

Izvor: Dnevni Žurnal /dnevnizurnal.com

Advertisements

error: