VUČIĆ ZAPLAKAO NA PINKU: Neću decu u rat da šaljem!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u jutarnjem programu na TV Pink rekao je da Srbija želi mir na Kosovu, ali da potezi Prištine vode u katastrofu.

 

– Ja ne volim tu reč ni da koristim i ne mislim da je to dobro. Čini mi se da ljudi u Prištini ne razumeju razmere katastrofe koju mogu da proizvedu. Mi smo u situaciji da igramo šah protiv onih koji imaju 10 kibicera kao što oni imaju u SAD, Velikoj Britaniji, Italiji i drugima. Bojimo se i da će neki od njih da se dignu i udare tablu vama o glavu – rekao je Vučić.

Advertisements

 

– Srbija će sve učiniti da rata ne bude, uveren sam da ga neće biti i sve ćemo učiniti da sačuvamo mir. S druge strane nećemo dozvoliti da niko ponižava Srbe i da ugrožava njihov život – rekao je Vučić.

On je ponovio da je Srbija spremna na dijalog i da će i danas imati konsultacije sa mnogim svetskim zvaničnicima, pa i ljudima iz NATO.

 

– Pitam sve koliko njih je spremno da pošalje oca, brata, momka u rat? Naš posao je težak, moramo da vodimo politiku mira, a istovremeno da čuvamo ljude na Kosovu i da budemo uz njih – rekao je predsednik Srbije.

 

PINK.RS

Advertisements

error: