VUČIĆ: Vuk Jeremić je šef međunarodne mafije!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kako piše list “Blic” bivši ministar unutrašnjih poslova Hongkonga Parik Ho i bivši ministar spoljnih poslova Senegala Šeik Tidijan Gadio uhapšeni su u Njujorku zbog optužbi za davanje mita zvaničnicima afričke vlade.

 

“Blic” navodi da su uhapšeni političari poznati srpskoj javnosti kao bliski saradnici Vuka Jeremića tj. njegovog Centra za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD).

 

Na pitanje novinara Pinka da prokomentarište pisanje ovog dnevnog lista predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da se radi o “ozbiljnoj međunarodnoj bandi lopova”.

 

“To je neka ozbiljna međunarodna banda lopova, to nisam do kraja istražio, ali sada ćemo sve da tražimo od američkih službi. To je neka ozbiljna skupina lopova na međunarodnom nivou, predvođena Vukom Jeremićem… Nije to od juče, to smo znali odavno. Kad vi pogledate da ambasade pojedinih zemalja, a iz drugih zemalja, mu uplaćuju pare, vi se pitate o čemu se tu radi”, odgovorio je Vučić.

Advertisements

 

Predsednik CIRSD-a i lider Narodne stranke Vuk Jeremić je najavio da će pravni tim Narodne stranke “u najbližoj budućnosti” podneti tužbu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog optužbi iznetih na njegov račun.

 

Jeremić ja kazao da Vučić “po istom receptu po kojem je u predsedničkoj izbornoj kampanji kukavički napao njegovu suprugu tvrdeći da je ona na čelu narko bande”, sada pokušava da konstruiše da je Jeremić na čelu nekakve međunarodne bande lopova.

 

“Ovaj brutalni napad doživljavam kao izraz Vučićeve potrebe da nas ućutka, ali ću mu pružiti priliku da dokaže svoje tvrdnje na način kako se to radi u građanskim državama sa uređenim pravosudnim sistemom“, rekao je Jeremić.

 

IZVOR: N1 Srbiaj / FOTO: N1

Advertisements

error: