VUČIĆ UŽIVO: Srbi ostavite se istorije i mitova mislite na budućnost!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Turski predsednik Redžep Tajiip Erdogan nije isključio mogućnost da se Srbija prikači na Turski tok. On je na konferenciji za medije u Beogradu, rekao da se Turski tok gradi u saradnji sa Rusijom i da je reč o projektu koji je nastao kao nastavak propalo Tanap gasovoda.

 

„Turski tok prolazi kroz našu teritoriju i dalje ka Evropi. Ministri energetike razgovaraju i mi takođe razgovaramo s Putinim (Vladimirom) tako da našim prijateljima, poput Srbije, omogućimo što pre dopremanje gasa“, kaže Erdogan. Erdogan dodaje se nada da će u najkraćem roku taj gas biti dopremljen do Srbije: „Putin sigurno neće negativno gledati na to i nadam se da će se to rešiti uskoro“, dodao je.

Advertisements

 

Aleksandar Vučić je osvrnuo u jednom trenutku na 1389. godinu koja je svima poznata kao najveća pobeda u srpskoj istoriji i na jedan nedoličan način rekao da Srbi faktički to treba da zaborave jer mi živimo u 2018. godini. što je slobodno možemo reći skandalozno u najmanju ruku!

 

„- Nije ovo 1389. godina kako neki zamišljaju nego 2018. tako da nam je međusobna saradnja od najveće važnosti – rekao je Vučić dodavši da će moliti investitore i za druga mala mesta u kojima ljudi teško žive poput Žagubice…“, rekao je Vučić.

 

Izvor: Kurir, EKBG

Advertisements

error: