VUČIĆ UŽIVO ZA PINK: Ako i budem predsednik kontrolisaću sve kao da sam premijer!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednički kandidat, premijer Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je gostujući na TV Pink da će izbori za predsednika Srbije biti teški.

 

– Nikada nisam rekao da će izbori biti laki. Oni koji žele ne samo da učestvuju, već i da pobeđuju, za njih su svi izbori teški – rekao je na početku emisije Vučić.
– Oni su se ujedinili i možda će da pobede. Ja ne mislim da je gubiti nešto strašno. Važno je da, ako gubite, gubite dostajanstveno i časno – pojasnio je Vučić.

Govoreći o izborima, Vučić je naveo da je i na parlametarnim izborima znao da će se opozicioni kandidati ujediniti.
– Tada su me pitali kako će Dveri sa Radulovićem, kako će ovaj sa onim.. u jednoj noći pod okriljem stranih ambasada su se ujedinili. Tu ne postoji politički program – rekao je premijer Srbije i dodao da su samo trojica kandidata podnela svoje kandidature, a puštaju sve one koji bi želeli da budu kandidati i svako od njih 15 mora da izgovori da sam ja kriv.

Advertisements

Prema njegovim rečima, njegov posao je da brani Srbiju, i kako je ocenio u tome je razlika između njega i lidera opozicije.
Upitan zbog čega napušta premijersko mesto, koje donosi najveću vlast i moć, Vučić je odgovorio:
– Čekajte, da li ste čuli da neko ide sa veće vlasti na manju vlast, pa kako onda, kako oni tvrde, hoću da uzmem svu vlast – konstatovao je Vučić uz opasku da mesto predsednika ne treba nipodaštavati.
– Kontrolisaću vladu, ali ću joj pomagati kada joj teško. Nama je napravljeno nezavisno Kosovo kada smo imali kohabitaciju Tadića i Koštunice, i stranci su videli da smo mi slabi. I zato sam odlučio da uđem u trku za predsednika – poručio je Vučić.
Vučić je ukazao da je jedan od opozicionih kandidata rekao da će u Srbiji biti pucanja kao u Makedoniji i da na to ni jedna televizija odeagovala i poručio da niko neće pucati na srpsku decu da bi se dokopao fotelje.

IZVOR: INFORMER.RS

Advertisements

error: