VUČIĆ UŽIVO: O sudbini Kosova ćemo odlučiti Albanci i ja!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Predsednik Srpske Napredne Stranke pojavio se još jednom u jutarnjem programu. Ovoga puta ugostio je Jovanu i Srđana, a kažemo ugostio jer po onome što smo i danas videli voditelji u njegovim emisijama služe samo da popune prostor i čitaju pitanja koja im neko napiše.

 

Osim Sergeja, lider naprednjaka dohvatio se i standardnih tema kao što su Đilas i Jeremić koje je uspeo da optuži – da su izgubili Crnu Goru. Podsetimo Crna Gora nije bila deo Srbije, 2006. je tamo organizovan referendum o napuštanju državne zajednice, a gorepomenuta dvojica u to vreme čak ni nisu bili na vlasti.

 

No, na stranu vređanje opozicije, daleko veći problem nam je vređanje svih nas koji u Srbiji živimo a to je ispunio izjavivši sledeće povodom pregovora o Kosovu:

 

„Nema idealnog rešenja i do njega ne možete lako da dođete“, dodao je predsednik Srbije.

Advertisements

Rekao je da ne spada u one koji kažu „sve je naše“, ali ni u one koji su sve dali. Kaže da ima predlog kako bi se problem mogao rešiti, ali da ga javnosti još neće saopštiti.

„Izaći ću pred pred građane kada ga budem izložio pre svega Albancima i kada ga oni prihvate. Nešto sam im već izložio a nešto ne, videćemo to su pregovori“, rekao je Vučić.

Dakle, Vučić će prvo izložiti plan Albancima, pa ako ga oni prihvate onda će saopštiti i Srbima. Čovek koji je izabran da predstavlja građane Srbije otvoreno staje na stranu nekog drugog.

Sudeći po njegovoj izjavi, njega ne zanima šta mi mislimo, bitnije je šta Albanci kažu.

 

Nešto je Vučić izgleda žestoko pobrkao, nije Srbija njegova privatna svojina pa da može da pregovara i deli kako mu šta padne na pamet i zaista bi morali što pre da ga to i podsetimo.

 

GERILA.RS

FOTO: Printel

 

Advertisements

error: