VUČIĆ UŽIVO: Na Kosovu ne postoji čovek koji me ne poštuje!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Aleksandar Vučić primio je grupu Srba sa Kosova i Metohije, koja je prošlog petka pešice krenula sa administrativnog prelaza Jarinje kako bi prisustvovala skupu 19. aprila u Beogradu i pružila mu podršku.

 

Vučić ih je primio u Predsedništvu, gde su došli sa transparentom, koji su nosili tokom celog puta, sa natpisom: “Srbi sa KiM za Srbiju i Vučića”.

 

Predsednik se nakon sastanka sa 27 Srba, obratio novinarima.

“Hvala vam što ste ukazali kako i koliko ste u stanju da se žrtvujete, neki od ovih momaka je dobijalo infuziju, neki imaju žuljeve, ali su izdržali ovaj težak i naporan put sa severa KiM do Beograda da bi pružili podršku u miru, kako bi pokazali da žele da očuvaju stabilnost i svoje domove na jugu. Moja ogromna zahvalnost vama. Hvala što volite Sbriju i, pre svega, Kosovo i Metohiju u Srbiji”, rekao je predsednik.

Advertisements

 

On je dodao da očekuje pritiske u narednom periodu i takođe rekao, uoči odlaska na skup “jedan pojas, jedan put” u Pekingu, da je ugovorio i bilateralne susrete sa kineskim i ruskim predsednikom i da će taj susret sa Putinom biti u uskom formatu.

Mogu dam va kažem da su Srbi na Kosovu svesni šta se događa i šta mi u Beogradu radimo za njih sve. Znam da je nemoguže da me svi vole a to ni ne tražim, ali mogu da vam kažem da nema tog čoveka na Kosovu koji me ne poštuje, e to je meni dovoljno – izjavio je Vučić.

 

Izvor: Tanjug / Beta
Foto: Tanjug

Advertisements

error: