VUČIĆ UŽIVO NA HAPPY: Onaj ko bude pričao da su izbori pokradeni, ima da ide u zatvor!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Daću sve od sebe da se zaštitim stabilnost Srbije, zato nema policije na ulici, neka ih neka rade šta hoće. To je demokratsko pravo. Srbija neće biti mesto haosa i ludila – rekao je Vučić.

Novoizabrani predsednik Srbije, Aleksandar Vučić gostovao je  u emisiji “Ćirilica” na Hepi televiziji, gde se osvrće na rezultate izbora, opozicione kandidate i proteste na beogradskim ulicama, koji se organizuju 10. dan za redom.

– Ja sam bezbroj puta govorio kako se spremaju na nasilje i kako hoće da uruše stabilnost države. Oni su govorili da je to neistina. Iznenadili su ih izborni rezultati, onda je usledio šok, a posle toga je usledilo zakazivanje protesta. Mi smo znali da opozicione stranke stoje iza toga. Večeras ih je bilo svega 2.000. Trebali su da kažu odmah prvo veče “Hoćemo da smenimo Vučića”, Hoćemo da ukinemo demokratiju”- priča Vučič na početku gostovanja o organizovanju protesta.

Advertisements

Vučić je naveo da je priča o nevažećim glasačkim listićima pokušaj najprljavijeg nemeštanja i izazvanja panike u Republici Srbiji:

– Sve što sma govorio u predizbornoj kampanji, dešava se danas. Gde god postoji problem, ja ću da reagujem, jer znam da smo pobedili. Oni ne mogu da podnesu našu pobedu, misle da su mnogo bolji od nas. Ja mislim da je najvažnije šta narod kaže. Oni neće da dozvole da demokratija pobedi. Meni je podjednako bitno šta kaže onaj u Vlasotincu, kao i onaj u Beogradu – kaže Vučić u emisiji “Ćirilica”, dodajući da neće dati da se rasturi Srbija.

Vučić napominje da ukoliko je on krao izbore mora da ide u zatvor bez obzira što je predsednik, ali kao i da će svi oni koji tvrde da su izbori pokradeni, a za to nemaju dokaze već šire paniku takođe morati u zatvor da bi odgovarali, aludirajući ujedno i na tvrdnje Saše Jankovića.

IZVOR: TELEGRAF / DNEVNI ŽURNAL

Advertisements

error: