VUČIĆ UŽIVO: Krenuću po Srbiji da idem i govorim narodu da živi bolje!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Gost najnovijeg izdanja kultne emisije je Ćirilica na TV Happy je predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, koji i ovoga puta govori o ključnim temama, poput izgradnje jeftinih stanova i protestima opozicije.

 

Na samom početku razgovora predsednik je potvrdio naša saznanja da u četvrtak pokreće kampanju “Budućnost Srbije”.

– Krećemo u četvrtak po Srbiji da podnesemo narodu izveštaj šta smo to uradili od 2012. godine. Razgovarao sam o tome i sa Anom Brnabić. Moja želja je da obiđem Trgovište, Bujanovac, Preševo. Ne mogu da kažem da ću svako mesto da obiđem, ali većinu hoću.

 

Predsednik je istakao da hoće da razgovara sa ljudima i da vidi šta za njih može da se uradi.

– Ljudi neretko kažu da mi pričamo sa svim političarima iz sveta, ali hoću da čujem ljude, da vidim šta oni misle i šta je njima potrebno.

 

Aleksandar Vučić je istakao da moraju da se dovedu nove fabrike u gradove u Srbiju i da se o svemu vodi računa.

Advertisements

– U Nišu imate šest novih fabrika i vidim da su oni zadovoljni i beskrajno im hvala na tome. Uskoro kreće izgradnja auto-puta prema Merdaru. To će biti ključni put za Toplicu. Moramo da dovedemo nove fabrike. Najlepši most u Srbiji, Vrla, jeste kod Vladičinog Hana.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio večeras da se dobro odvijaju pregovori sa jednom velikom stranom kompanijom koja bi mogla da ima najveću investiciju u Srbiji i da odluku o tome očekuje krajem aprila.

 

Vučić je rekao da je danas dobio izveštaj o tome i da smo trenutno broj jedan u pregovorima u odnosu na druge dve zemlje, članice EU, iz centralne i istočne Evrope.

Predsednik je gostujući na Hepiju rekao da bi velika fabrka mogla da bude izgrađen u jednom od dva grada – u Pomoravlju i Ssumadiji.

 

KURIR.RS

FOTO: HAPPY

 

Advertisements

error: