VUČIĆ: U Srbiji je cenzura, nema me nigde u medijima

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić navodno je izjavio kako u Srbiji vlada privatna cenzura medija jer vlasnici televizija i novina nemaju dobro mišljenje o vlasti.

 

Navodne izjave dele se po društvenoj mreži tviter.

Ukoliko je predsednik Srbije zaista izjavio ovo moraćemo reći da je to najveća glupost i laž koja je  izgovorena ove godine s obzirom da mediji nemaju nikoga drugoga na tapetu sem upravo Vučića.

Advertisements

 

Nema me nigde u medijima da govorim. Prenese se koja konferecija moja i to po nekoj nezvaničnoj dužnosti televizija jer je u pitanju obraćanje predsednika države, zove me Milomir Marić ponekad u Ćirilicu, ranije je bila emisija Teška reč na Pinku koju je vodio gospodiin Vučićević toga sada vidim nema. I to je to. PRVA je uradila emisiju “Dan sa premijerom” i ne mogu da se setim više. – rekao je Vučić i nastavio:

Toliko novina Kurir, Danas, NIN, Danas, Vreme nigde nema pozitivne reči o meni. Realno stanje možete čuti još na Pinku i Studiju B, ponekad na TV Happy kad se Marić umilostivi i to je to. Informer isto piše više o SNS nego konkretno meni ali i tmao možete videti svašta.

 

Dnevni Žurnal

 

Advertisements

error: