VUČIĆ: U opoziciji su sve lopovi, nema poštenih tamo

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da opozicija ima strah od njega i kad bi bio „u opoziciji, i u zatvoru, i od mrtvog“, zato što najbolje zna „kakvi su to prevaranti i kukavice“.

 

On je novinarima na gradilištu autoputa u Grdeličkoj klisuri, komentarišući osnivanje Saveza za Srbiju, rekao da se skupilo devet stranaka i pokreta, a da može da ih bude i 99, svi će znati da ih se ne plaši „i nikada se neće plašiti, šta god da rade i kako da rade“.

 

„Ne interesuje me opstanak na vlasti, interesuje me samo budućnost Srbije i apsolutno ništa drugo me ne zanima“, istakao je Vučić.

 

On je Dragana Đilasa nazvao liderom Saveza za Srbiju i „jednim od trojice najvećih tajkuna u Srbiji“.

Komentarišući Đilasovu tvrdnju da neće svi biti kao Goran Vesić, koji je iz Demokratske stranke prešao u SNS, Vučićje konstatovao da je svestan toga da je Vesić „neko ko nije simpatičan skoro nikom, ili je to malom broju ljudi“, ali da „prati svoju ideju i danas ima slične i skoro iste“.

Advertisements

 

„Za svoje ideje borio se nekad čisto, nekad prljavo, a Đilas nikako. Đilas nema ideje, samo pljačku i otimačinu“, ocenio je on, dodajući da Vesića i dalje 60-70 odsto članstva SNS „gleda kao uljeza“, a on se nesebično bori protiv političkih protivnika naprednjaka.

 

Govoreći o Kosovu, on je Đilasa optužio i da ne zna o čemu priča, jer mu je bilo teško da pročita i tu jednu stranicu Briselskog sporazuma.

Vučić je opoziciji poručio da da ga puste da bar nešto vrati srpskom narodu „od onog što su oni izgubili“.

 

Oni to neće, hoće da celo Kosovo bude nezavisno, konstatovao je Vučić, uz ocenu da nema razlike između Rade i Momčila Trajkovića i „pojedinih sveštenih lica“ i Ramuša Haradinaja, jer su svi za nezavisno Kosovo.

 

DANAS.RS

Advertisements

error: