VUČIĆ U ĆIRILICI: Videću šta ću sa Kosovom da uradim do aprila meseca!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je gostujući u emisiji Ćirilica na TV Hepi da je važno da novinari u Srbiji rade slobodno i da svako treba da piše šta želi, a da je druga stvar kako će to prihvatiti čitaoci.

 

– Ja neću da dajem pare da bi me hvalili, a mislim da činjenice govore drugačije. Ja ću da radim i da ustanem pre šest ujutru i da se dokazujem radom i trudom. Neću da se dodvoravam nikome i da plaćam reket, a vi nastavite, rekao je Vučić, koji je odmah na početku emisije ušao u polemiku sa Milovanom Ćulibrkom glavnim urednikom NIN-a.

Vučić je rekao da mu odgovara što ga NIN oštro kritikuje jer pokazuje da sloboda medija postoji što nije bio slučaj u vreme Borisa Tadića i Dragana Đilasa.

Advertisements

 

Vučić je u emisiji “Ćirilica” televizije Hepi, u kojoj su gosti glavni urednik NIN Milan Ćulibrk i glavni urednik Politike Žarko Rakić, ocenio da su mediji u Srbiji slobodni da napišu šta žele i kako žele.

Na komentar da je novinar sa Malte na konferenciji u Gdanjsku konstatovao da je Srbija najverovatnija sledeća zemlja u kojoj će se dogoditi ubistvo novinara, Vučić je ocenio da se ubistvo dogodilo u njegovoj zemlji, Danskoj i Nemačkoj.

 

KURIR

Advertisements

error: