VUČIĆ: Svi lažete nikada se nisam video sa Haradinajem

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nikada u životu nisam video, niti sam se čuo sa Ramušem Haradinajem, a da jesam, sve službe sveta bi imale taj podatak i toliko o celoj priči, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarištući tvit Vuka Jeremića.

 

– Ja nikad u životu nisam video, niti se čuo sa Haradinajem. Toliko o celoj priči – rekao je Vučić novinarima u Nikoziji, komentarišući Jeremićeve navode da “Haradinaj, iako je ubica nije slagao u tekstu u Vašington postu”.

 

Vučić je rekao da je Haradinaja video samo u Haškom tribunalu, i to kada je posećivao Šešelja, pre 12 godina, a i tada ga je video samo kako šeta po zatvorskom krugu, a da sa njim nije razmenio ni dobar dan.

 

– Šta dalje da vam pričam. Nikad ga nisam čuo, ni video, sve šlužbe bi imale taj podatak. Nikada se nije desilo…I šta sad treba – da odgovaram na to što je rekao da sam bitanga izdajnička, ili na još teže uvrede drugih, na psovke… – rekao je predsednik.

Advertisements

 

Ne želi, kaže, da govori o histeriji i agresiji koja postoji kod nekih u našoj zemlji.

Upitan za današnju situaciju između Dragana Ðilasa i Gorana Vesića u Skupštini Beograda, Vučić je rekao da to nije prvi put i da ga ne čudi Ðilasovo ponašanje.

 

– Nije to ništa čudno, oni su tukli ljude u Kaluđerici, Sopotu… To su ljudi koji su odbili da se na dnevnom redu nađe osuda onih koji su pretili silovanjem premijerki, pretili vešanjem meni i njoj…Kod njih je normalno da pozivate na silovanje, vešanje i da bijete ljude, da ćutite kada ubijete političke protivnike – rekao je Vučić.

 

PINK / HAPPY

Advertisements

error: