VUČIĆ STIGAO U NIŠ: Narode vidim da vas ima i da me volite!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

NIŠ – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas obilazi fabriku Leoni u Nišu.

 

Povod za posetu kompaniji je završetak poslednje faze radova na njenoj izgradnji, saopšteno je ranije iz predsednikove Službe za saradnju s medijima.

Vučića je ispred Leonija dočekalo više hiljada Nišlija koji se došli da ga pozdrave i daju mu podršku za, kako kažu, politiku koju vodi i zbog onoga što je učinio do sada i što radi za grad Niš.

“Danas kada vidite potpuno novu fabriku, onda vidite kako se stvari koje smo obećavali realiziju”,rekao je predsednik.

Dodao je i da je danas u Nišu da pokaže kako će građanima da vrate ono što su im neki drugi uzeli pre 12, 13 godina.

Postavio je pitanje, sebi, kaže, ali i drugima: “da li je zaista bolje da uništite sve fabrike, da ih ukinete, da kažete ljudima vise nema plata, i onda taj novac stavite u svoj džep, ili je bolje da podižete grad iz pepela?”.

Advertisements

 

“Rezultat tog drugog izbora su fabrike u Nišu poput Leonija, Cumtobela, Džonson elektrika… “, zaključio je predsednik Vučić.

Vučić je rekao da je krenulo da se ulaže u jug Srbije, da je uloženo u izgradnju novog Kliničkog centra u Nišu, da su dovedeni brojni investitori, među kojima je i fabrika Leoni.

“Radićemo još mnogo stvari za pet okruga na jugu Srbije. Mnogo smo fabrika fabrika otvorili, ali moraćemo još više. Zahvaljujući vama, vašem radu, trudu i vašem strpljenju, Niš je danas grad budućnosti”, rekao je Vučić.

On je dodao da Niš postaje centar celog Balkana, rekavši da će mnoge međunarodne skupove držati u ovom gradu.

 

KURIR.RS

Advertisements

error: