VUČIĆ: Srpski narod je kukavički, da počne rat svi bi bežali!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Nikako ne mogu da razumem šta je ideja onih u Srbiji koji, valjda, misle da je jedino rešenje, moguće i normalno, da sve razgovore zaustavimo, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić i dodao da za takve ima samo jedno pitanje – da li želite da ratujemo?

 

On je na pitanje TV Prva, gde je kraj strpljenju Srbije i zašto smo „i dalje u procesu“, s obzirom da Priština nije ispunila Briselski sporazum, uvela je takse i usvojila platformu, postavio kontrapitanje:

– A, šta želite? Da ratujemo? Hoćete li onda da mi pričate o plavim kovertama koje idu na adrese po Srbiji? Vidim da tih dobrovoljaca ima mnogo, a kad se dođe do plavih koverata, niko neće da se javi – rekao je Vučić.

 

On je upitao i da li Beograd treba da kaže da ne želi da pregovara i primetio da, čak i da ratujemo, opet bismo sutra morali da pregovaramo i razgovaramo.

Advertisements

– Nikako da razumem šta je ideja svih u Srbiji koji, valjda, misle da je jedino rešenje, i jedino moguće i normalno da sve zaustavimo, da opsujemo svima majku i da odemo nekud… Gde da odemo? – upitao je vođa SNS.

 

Saglasan je, ističe, da Priština nije ispunila važne stvari, ali i to da Srbija ne može da se skloni i da ostavi Srbe na KiM, na milost i nemilost, pošto zamrznti konflikt ne postoji i ponavlja.

 

– Više puta sam rekao šta ćemo da uradimo i to ćemo da uradimo. I sav bes celog sveta ću na svoja leđa da prevalim. Mi smo rekli sve ono što oni pre nas nikad nisu rekli i to je jedini razlog zašto Priština u ovu akciju ne ide. A, ako krene, znaćemo da odgovorimo. Moje pitanje je šta ljudi misle da možemo da uradimo nego da razgovaramo – rekao je Vučić.

 

TANJUG / Dnevna Gazeta

FOTO: Tanjug

 

Advertisements

error: