VUČIĆ SE UPLAŠIO? Kolona vozila Žandarmerije stigla u Beograd

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Kako nam čitaoci javljaju iz sata u sat, primećena je velika kolona oklopnih vozila Žandarmerije koja je potegla put čak od Niša do Beograda.

 

Zanimljivo je da su za ulazak u Beograd izabrali Pupinov most koji preko Borče i Zemuna zaobilazi centar grada i tako privlači manje pažnje. Za sada nismo uspeli da saznamo gde se ova Žandarmerija uputila, ali poznato je da se večeras u 18h održavaju veliki opozicioni protesti. Postoji mogućnost da upravo ovi pripadnici policije služe za obezbeđivanje grada.

 

Na fejsbuk stranici “Savski nasip” stoji da je jedan od video snimaka načinjen na zaobilaznici puta kod Borče.

 

Na jednoj od fejsbuk stranica Nove stranke Zorana Živković takođe se pojavio video sa kolonom Žandarmerije.

 

Portal Infobrif takođe prenosi da su na autoputu ka Beogradu primetne jedinice Žandarmerije. Oni ujedno ističu da je pomenuta jedinica tu zbog protesta opozicije. 

To su obajvili i na svojoj fejsbuk stranici OPOZICIONAR.

Portal Srbija Danas ide korak dalje, sa tvrdnjama da je policiju poslao Vučić za obračun sa narodom. Ipak ne iznose konkretne dokaze za to.

Produkcijska kuća “Rikošet Specijal” čak je iznela tvrdne da Vučić sprema vojsku za napad na narod.

Advertisements

 

Vučić je ranije izjavio da se ne plaši protesta te da nijedan policajac neće biti vidljiv jer time država želi da pokaže da svako ima slobodu izražavanja. 

Ministar unutrašnjih poslova je takođe rekao da policija neće urušavati proteste ali da niko neće imati pravo nasilnim putem da išta demonstrira. Tolerancije prema uništavanju grada neće biti.

Zanimljivo je da ni naši izvori u Policiji nisu mogli sa sigurnošću da nam objasne plan policije oko dešavanja i protesta u Beogradu.

 

DOPUNA INFORMACIJA

MUP: Nema Žandarmerije na ulicama Beograda

 

Prenosimo jedan od video snimaka sa društvenih mreža:

Obilaznica Borča-Zemun🎥 Sanja Knezevic @knezevic_sanja

Posted by Savski nasip on Saturday, December 8, 2018

 

DNEVNI ŽURNAL

 

Advertisements

error: