VUČIĆ SE OBRATIO JAVNOSTI: Dokazao sam da sam najbolji

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kako su Beograđani danas glasali, koja je izborna lista dobila najveće poverenje glasača saznajte prvi na portalu Informer.rs

 

23.39 – Beli: Samo lagano, šta god da se desi, nastavljamo dalje

Prema preliminarnim rezultatima izbora za Skupštinu grada Beograda, lista “Ljubiša Preletačević Beli – Zato što volimo Belovgrad” osvojila je manje od tri odsto glasova, a Luka Maksimović, doskora poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, je rekao da su to rezultati samo sa nekih biračkih mesta, te da očekuje bolji rezultat.

 

– To su rezultati samo sa nekih biračkih mesta gde se navodi da smo osvojili 2,8 odsto glasova. I dalje smo pozitivni. Samo lagano, nismo mi ni očekivali da ćemo odmah dobiti rezultat od sedam odsto, ali sad će da se dogodi nagli rast tako da šta god da se desi mi nastavljamo dalje – rekao je on u izbornom štabu “Ljubiša Preletačević Beli – zato što volimo Belovgrad”, u klubu “Garaža” u Beogradu.

Advertisements

 

23.09 – Gradska izborna komisija saopštila je preliminarne rezultate na osnovu obrađenih 18,6 odsto biračkih mesta – SNS 46,26%, Đilas 18,09%, Šapić 8,25%, DJB-Dveri 3,6%, Ne davimo Beograd 3,6%

 

23.05 – SNS: Vatromet u čast pobede i Vučićevog rođendana

Gradski odbor Srspke napredne stranke organizovao je večeras vatromet u čast pobede liste “Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd”, ali, kako su rekli, i rođendana predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića.

 

INFORMER,RS

Advertisements

error: