Vučić se izvinio zbog netačne izjave o peračima prozora

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinio se građanima zbog netačne izjave da u Sjedinjenim Američkim Državama svakih deset sekundi pogine jedan perač prozora navodeći da je bio umoran, da nije razmislio o verodostojnosti tog podatka i da nije imao loše namere.

 

On je na konferenciji za novinare posle sastanka sa potpredsednikom Indije Venkai Naiduom rekao da je taj podatak dobio od savetnika, ali da su u pitanju podaci uzeti sa nekog šaljivog sajta, a da je bio umoran i da nije razmislio te da je “ispao glup”.

Advertisements

“Želim da se izvinim građanima, ja sam sinoć na konferenciji za novinare govorio o nesrećama u građevisnkom sektoru koji se dešavaju svetu i rekao kako na svakih deset sekundi ginu perači prozora u Americi, a to je podatak uzet sa nekog šaljivog sajta. Nisu krivi moji savetnici, da sam malo razmislio i da nisam bio umoran shvatio bih odmah”, rekao je Vučić i dodao da je normalno grešiti.

 

On je za svoj tim rekao da je najbolji i da želi da ih pohvali jer mu je uvek donosio pobede i da će to činitii u budućnosti.

“To što sam ja ispao glup i što je to bila glupost šta da radim, bez loše namere je bilo”, istakao je Vučić.

 

N1 SRBIJA

Advertisements

error: