VUČIĆ REKAO MILOMIRU MARIĆU: Gradićemo besplatne stanove za Vojsku Srbije

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući u emisiji Ćirilica na TV Hepi, izjavio je da se sprema važan državni projekat – izgradnja stanova za pripadnike bezbednosnih snaga, mlade naučnike i bračne parove.

 

Pored Milomira Marića, pitanja predsedniku Vučiću postavljaju analitičar Boško Jakšić i predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava Sonja Biserko.

Advertisements

– Došao sam da predstavim jedan važan projekat – državna stanogradnja, za bezbednosne snage, mlade naučnike i bračne parove. Prvi rezultati će biti za tri godine – prve stambene jedinice. Mi ćemo razgovarati sa Anom Brnabić, Jorgovankom Tabaković i gradonačelnicima na dnevnom nivou – Nikolić, Bulatović, Vučević, Terzić, Mali. Oko 32.000-33.000 ljudi nema rešeno stambeno pitanje.

 

Nemaju visoke plate. Plate će biti veće, ali hoćemo da osete da država brine za njih, hoćemo da se vojnici i policija diči svojim uniformama na ulicama. Odredićemo zemljište, npr. iznad blokova 71 i 72, malo dalje od centra znači. Ići ćemo na tender, pa ko ponudi najviše – rekao je Vučić.

 

IZVOR: NOVOSTI

Advertisements

error: