VUČIĆ: Radujte se ljudi prosečna plata u Beogradu je SADA 500 EVRA!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

“Doći ćemo do onoga što sam rekao – 500 evra prosečna plata u Beogradu i veće penzije”, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 

Vučić, koji je i predsednik SNS izjavio je na mitingu liste “Aleksandar Vučić – zato što volimo Beograd” u Ripnju, da može da garantuje da će ove godine biti povećane plate i penzije.

On je rekao da je nezaposlenost smanjena sa 26 na 12 odsto, da je potrebno podići Avalu kao turistički kompleks i da je potrebno da više novca ostaje u opštini Voždovac.

Advertisements

 

“Važno je da se čuva gradska kasa, da se smanji broj nezaposlenih da se grade ulice, rekonstruišu lokalni putevi, izgradi metro. Danas imate obećanje od mene, ja vam garantujem da ćemo da gradimo i izgradimo metro, da ćete da se ponosite svojim gradom”, rekao je Vučić.

 

Vučić je kritikovao opoziciju i rekao da njegovi politički oponenti žele da preuzmu vlast samo da bi preuzeli “kasu”, koja je prema njegovim rečima, danas puna.

 

“Toliko je primamljiva gradska kasa, da ćemo da imamo 24 liste. Toliko su primamljive pare. Svi čekaju da se ujedine protiv jedne jedine liste. Šta oni nude? Rušenje – hoćete da rušite ‘Beograd na vodi’, da nam vratite pacove i zmije. Hoćete da rušite puteve”, rekao je Vučić.

 

B92

Advertisements

error: