VUČIĆ: Radojičić prošao poligraf, nije ubica Olivera Ivanovića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da srpska država i policija sa sigurnošću mogu da tvrde da Milan Radoičić nije ubio lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

 

Vučić je za Radio-televiziju Srbije rekao da Radoičić “nije učestvovao u organizaciji, logistici, podstrekavanju” na ubistvo Olivera Ivanovića.

On je dodao da je Radoičić danas saslušan u Beogradu i da je utvrdjeno da nije učestvovao u ubistvu Olivera Ivanovića.

 

“On je prihvatio i prošao poligrafsko ispitivanje”, kazao je Vučić.
“Neću da pričam o drugim stvarima. Ne samo da ga nije ubio, nego nije učestvovao ni u logistici, pomaganju ni bilo čemu drugom”, kazao je Vučić.
Predsednik Srbije je dodao da je Priština htela da ubije Radoičića prilikom pokušaja hapšenja pre nekoliko dana.

Advertisements

“Prvo je ucenjivan jedan drugi čovek, pripadnik narko-klana koji je uhapšen na Kosovu po crnogorskoj poternici i kome je nudjeno da optuži Radoičića kako bi mogli da upakuju celu priču i optuže Beograd”, kazao je Vučić.

 

Vučić je kazao da je Ivanović ubijen u 8.14, a da su pozivi u 8-16 i 8.23 bili upućeni Hitnoj pomoći i vatrogascima, te da nije bilo poziva Milanu Radoičiću.

On je rekao da je Radoičić “uvek bio prvi na braniku Severne Mitrovice”.

“On (Radoičić) je do pre godinu dana, dok nije ubijen ovom kampanom bio čovek broj jedan za odbranu Ksoova i Metohije u smislu onih koji bi pružili otpor Albancima”, rekao je Vučić.

Vučić je rekao da su kosovski Albanci hteli u tri udarca da sruše poziciju Beograda u pregovorima, da sruše sever Kosova.

 

kurir.rs / foto: tanjug

Advertisements

error: