VUČIĆ: Pročitao sam pismo vlasnika KURIRA, ništa gluplje i kraće nisam pročitao!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, odgovarajući na pitanja novinara u Subotici, rekao je nema nameru da komentariše besmislice koje je u proteklih nekoliko dana objavio Kurir, jer je na gluposti najteže odgovarati.

 

Upitan da prokomentariše optužbe Kurira da je “vaskrsao Mlađana Dinkića” i “da je vlasnik Crvene zvezde”, kao i otvoreno pismo Aleksandra Rodića u kome ga naziva diktatorom, Vučić je odgovorio:

Advertisements

– Pročitao sam to sedmo ili osmo otvoreno pismo koje je po običaju bilo kratko, ali glupo. U tom pismu sam po ko zna koji put diktator i ne znam šta još. Primetio sam da što više pišu o diktaturi, sve se više približavaju stilu Milovana Brkića. Sad imamo više, a ne samo jednog Milovana Brkića. Želim im sve najbolje i neću da im odgovaram. Na besmislice je najteže odgovarati.
Zato mi ne pada na pamet da odgovaram na gluposti o Mlađanu Dinkiću, ili da sam vlasnik Crvene zvezde – rekao je Vučić i dodao:

– A zašto im smetam, to je već drugo pitanje i o tome ću da govorim. I to će daleko da se čuje. Zašto to sve rade i uz čiju podršku i pomoć, a imaću da pitam i neke političare koji se mešaju u unutrašnje stvari druge zemlje – istakao je predsednik Srbije.

INFORMER

Advertisements

error: