VUČIĆ PRETI SVIMA ŽIVIMA: Hapsiću koga stignem do kraja ove godine redom!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nadležni završavaju istrage najvećih pljački države. Pre Nove godine kreće odlučna, žestoka bitka protiv najkrupnijeg kriminala i korupcije. Pod istragom tajkuni, bivši ministri, sudije…

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa saradnicima sprema žestok odgovor žutoj tajkunsko-medijskoj koaliciji koja ovih dana na sve načine pokušava da državu vrati u doba dosističkog bezvlašća.

Kako saznajemo, nadležni organi ovih dana završavaju istrage velikih pljački i ‘burazerskih’ privatizacija u kojima su od 2000. do 2012. godine građani opljačkani za stotine miliona evra.
Nema nedodirljivih
Verujem u odlučnost države da se obračuna sa svima koji su počinili neko krivično delo. Najvažnija poruka je da niko nije nedodirljiv

Advertisements

– Najverovatnije u narednih mesec dana, a sasvim sigurno pre Nove godine kreće odlučna bitka protiv organizovanog kriminala i sistemske korupcije. Pašće brojni tajkuni, moćnici, bivši ministri, policajci, sudije, tužioci… – kaže jedan od naših sagovornika.

Ova akcija biće, kažu naši izvori, najbolji i najkonkretniji dokaz da niko nije jači od države i sistema, pa makar imao i milijarde na računima, svoje ljude u pravosuđu i podršku moćnih medija.

– Istražitelji rade danonoćno i privode kraju velike predmete. Videćete i sami, biće uhapšene zaista krupne zverke, među kojima i neki tajkuni, bivši ministri, visoki državni funkcioneri, sudije, advokati… Kriminalnoj hobotnici koja je ojadila državu mora se stati za vrat. Oni su posle ukidanja osuđujuće presude Miroslavu Miškoviću pomislili da ponovo dolazi njihovo vreme u kom im niko ništa nije smeo, ali prevarili su se… – zaključuje naš sagovornik.

Komentarišući ove navode, analitičar Dragomir Anđelković ocenjuje da je nastavak rata protiv korupcije najbolja moguća vest.

 

IZVOR: Informer

Advertisements

error: