VUČIĆ PRETI RADIKALIMA: Ako Šešelj uđe u Hrtkovce biće uhapšen!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je država Srbija zabranila sve skupove u nedelju u Hrtkovcima i dodao da neće biti nemira i nereda.

 

“Nikakvih nemira, sukoba i skupova neće biti u Hrtkovcima i molim sve učesnike koji su najavili skup da razumeju odluku države”, kazao je Vučić u Predsedništvu.

On je zamolio sve koji su najavili skupove da razumeju da država donosi odluku da zabrani skup kada postoji mogućnost značajnijeg ugrožavanja javnog reda i mira.

 

“Molim LDP, LSV, DS i SRS i sve da razumeju da država donosi odluku kada postoji mogućnost značajnijeg ugrožavanja javnog reda i mira”, kazao je Vučić i dodao da je država zabranila sve skupove u Hrtkovcima u nedelju i da njih neće biti.

Advertisements

 

On je rekao da “Srbija neće u prošlost sukoba, već u budućnost i da neće dozvoliti ni uznemiravanje svog stanovništva u bilo kojem mestu u zemlji”.

“Srbija garantuje mir, bezbednost i stabilost. Nadležni organi će svoj posao da odrade i tačka”, kazao je Vučić novinarima u Predsedništvu.

 

Napominje da će svi koji budu pokušali da naprave incidente biti uhapšeni uključujući i lidera radikala Vojislava Šešelja.

 

IZVOR: N1 Srbija / Dnevnizurnal / FOTO: AP

Advertisements

error: