VUČIĆ PRETI: NATO je prevario Srbiju mnogo sam ljut!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su snage Kfora, odnosno NATO, namerno obmanjivale sveukupnu javnost i ocenio da je danas svima jasno po čijem nalogu i u sprezi sa kojim silama su predstavnici NATO lagali.

 

U saopštenju kabineta predsednika Srbije posle sastanka sa ambasadorom Kine Li Mančangom navodi se da su ga Vučić i premijerka Ana Brnabić zamolili da prenese kineskom rukovodstvu da Srbija nikada nije bila u težoj situaciji.

 

Brnabić je rekla da uvođenje taksi od 100 odsto na srpsku robu jeste pitanje i za Ujedinjene nacije, jer je Unmik jedan od potpisnika, i da u tom smislu očekuje podršku Kine u najvažnijoj svetskoj organizaciji.

 

Li je rekao da Kina odlično razume šta se dešava na Kosovu i Metohiji i da je to “već poznati scenario napada na integritet Srbije”. On je kazao i da će predsednik Kine Si Djinping biti o svemu obavešten u toku dana i da Srbija može da računa na podršku Kine.

Advertisements

 

NAJNOVIJI DETALJI NAKON BRUTALNOG UPADA ROSU U KOSOVSKU MITROVICU! Specijalni tužilac na Kosovu naložio da se uhapšeni Srbi izvedu pred sud u Prištini!

 

U nekoliko navrata u severnoj Kosovskoj Mitrovici čule su se sirene za uzbunu.

U Predsedništvu Srbije je jutros održan sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima vladine kancelarije za KiM, vojske, policije i bezbednosnih službi.

U 10 sati Vučić se sastao sa ambasadorom Kine u Srbiji Li Mančangom, a u 11 sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom.

 

(Kurir.rs/Beta/Foto: Tanjug/Dimitrije Goll)

Advertisements

error: