VUČIĆ: Pobeda Crvene Zvezde je i moja zasluga!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Vučić podržao je plan Ministarstva sporta u kojem se nalaze novi predlozi o finansiranju i pomaganju mladih talenata i generalno sportista koji imaju finansijskih problema.

 

Predsednik negira da je vršio pritisak i da je sam odabrao ko će koliko novca dobiti za koju medalju, ali da voli davati predloge i ideje jer on to kao predsednik države ima pravo.

Iako ne daje često ordenje kao Tomislav Nikolić, Vučić poklanja novac iz budžeta bez saglasnosti većine naroda. Da li je taj potez u redu ostaje da se vidi. Ipak u prvom planu bila je izjava predsednika povodom pobede Crvene Zvezde u Ligi Šampiona nad Liverpulom.

Advertisements

 

Evo šta je tačno izjavio:

Država ulaže u sport. Nama je stalo, meni je stalo da nas oni najbolje predstave u svetu. Evo i Zvezda je uspela da pobedi Liverpul. Ona Zvezda koja je do juče umirala u dugovima i gubila sve živo. Ja sam lično doveo Terzića i rekao ljudi evo neka vam pomogne. Država će uraditi svoj deo ali morate da podignete stvar. I država je odgovorna ja sam odgovoran delimično za uspeh Zvezde – rekao je Vučić.

 

IZVOR: Dnevni Žurnal / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: