VUČIĆ: Ovakve kao ja obično ubiju jer govore istinu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

– Ušao sam u nešto što je najteže, iako su ljudi govorili da ih je baš briga. Onda su neki pomislili da iskoriste to kao priliku za dolazak na vlast, za pljačku, a sve su radili sa nejasnom politikom, ne čujem nikakva rešenja. Dovoljno sam spreman i znam kolika se cena plaća za habrost, za predlaganje onoga što srpske uši ne vole da čuju, ma koliko to bilo tačno, istinito i precizno rečeno – objasnio je on.

 

Analtičari smatraju da je ovime predsednik zapravo (kao i inače) aludirao na prethodne vladare Srbije koji su zbog nepopularnih mera u narodu nasilno zbačeni sa vlasti od kojih je nekoliko nji ubijeno tokom pobune. Podsećamo ranije je Vučić izjavio kako su poslednja dva Aleksandra koja su vladala Srbijom završila tragično.

 

Predsednik je tu mislio na Aleksandra Karađorđevića koji je ubijen u Marseju ali i Aleksandra Obrenovića koji je ubijen zajedno sa svojom suprugom Dragom Mašin u Beogradu.

Advertisements

 

Vučić je ukazao da se na primeru predsednika RS Milorada Dodika, koji je rekao sve što je tačno o KiM, kako je prošao.

– Svaki normalan i racionalni čovek bi svako slovo potpisao. Međutim, nismo uvek racionalni. Ponekad volimo da sebe lažemo, da nas drugi lažu, da živimo u svom svetu. Ja ću da se borim koliko i dokle mogu – poručio je on.

Vučić je kazao da želi da ostane zapisano u istoriji da je pokušao da taj problem reši.

– Moj motiv nije novac, bogaćenje, već pokušaj rešavanja problema – naglasio je on.

 

AUTOR TEKSTA: Espreso.rs / Dnevni Žurnal

Advertisements

error: