VUČIĆ: Otac mi kaže da ne potpisujem nezavisnost Kosova i da bežim!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić rekao je da “nam neće dozvoliti ulazak u EU bez jasno rešenog pitanja granica”.

 

Kako ćemo da ga rešimo, dodao je – “to je druga stvar”.

“Hoćemo li da ga rešavamo ili nećemo? Narod će svakako na nekom referendumu morati da kaže šta misli o tome”, rekao je Vučić u emisiji Ćirilica na televiziji Hepi.

 

Vučić je primetio da je novi francuski ambasador rekao ono što je poznato – da će Srbija morati da sklopi pravno obavezujući sporazum sa Kosovom, a to predviđa da ima rešeno pitanje granica.

On sam, istakao je, svakako neće bežati od toga da kaže šta je najmanje loše rešenje.

 

Imamo težak problem da niko ne želi da preuzme na sebe ništa. Toma Nikolić i ja, pa čak i Šešelj nije imao ništa protiv toga, podržali smo donošenje Ustava 2006. godine iako smo bili opozicija, ali smo imali državnotvorni pristup. Ovi danas neće da razgovaraju o Ustavu, niti o nijednoj ozbiljnoj temi, zato što ne znaju šta bi rekli”, rekao je i primetio da to izgleda nekako ovako:

Advertisements

“Svi misle ”ti Vučiću završi to, mi ćemo ti odrubiti glavu, a u sebi ćemo govoriti hvala Bogu da ne moramo da se bavimo time””, primetio je Vučić.

 

Podsetio je da mu je i u Lapljem selu gospođa Vulićević rekla “samo, sine, ne potpisuj ništa”, kao što mu i njegov otac govori.

“Ja ga pitam ”a šta misliš ti, je l mora neko da donese neku odluku u ovoj zemlji”. To ne potpisuj, beži, i prebacuj na sve druge””, rekao je Vučić.

 

Rekao je da smo imali tu situaciju da se ne potpisuje i ne donose odluke:

“A znate li šta smo mi sve dobili i kupili vremena i mira Briselskim sporazumom”, zapitao je Vučić.

Vučić je naglasio da moramo da se dogovaramo šta ćemo učiniti u budućnosti i da od sukoba sa Albancima “nema vajde i sreće”.

 

B92

Advertisements

error: