VUČIĆ OBEĆAO NARODU: Izgradiću put koji košta milijardu evra!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas kampanju “Budućnost Srbije”, obilaskom Mačvanskog okruga, a prva tačka koju je posetio je Osnovna škola “Mika Mitrović”, u Bogatiću.

 

Ispred škole, predsednika su dočekali zaposleni i veliki broj građana, koji nose zastave Srbije. Predsednik će školi uručiti sportsku opremu.

Osnovna škola “Mika Mitrović” u Bogatiću, osnovana je 1824. godine, pod pokroviteljstvom kneza Miloša Obrenovića, a zgrada u kojoj se danas odvija nastava, sagrađana je 1968. godine. Škola nosi ime studenta medicine i narodnog heroja iz Drugog svetskog rata Mike Mitrovića, koji je rođen u Bogatiću. Danas tu školu pohađa 800 učenika u 35 odeljenja, a broji i 81 zaposlenog, od kojih 59 nastavnika.

Advertisements

 

On je rekao da će biti još većih ulaganja i više energije za razvoj u budućnosti, i zahvalio penzionerima što su izneli teret reformi na svojim plećima i doprineli da se ekonomija postavi na zdrave noge.

 

Vučić je istakao da sve “zavisi od našeg rada”, i zamolio mlade da ne budu zavedeni lakim i lepim obećanjima, “jer uspeh i bolji život dolazi samo od našeg sopstvenog rada”.

 

Vučić je istakao da je u Mačvi u različite infrastrukturne projetke uloženo tri milijarde dinara, odnosno oko 25 miliona evra, i poručio da će se nastaviti sa ulaganjima jer se stari, ruinirani objketi, u koje niko nije ulagao, moraju obnoviti i ostaviti za budućnost našoj deci.

 

BLIC.RS

FOTO: TANJUG

 

Advertisements

error: