VUČIĆ O PRESUDI: Ispada da je moj brat tukao sam sebe!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, povodom nastavka dijaloga Beograda i Prištine, u nedelju u Briselu, da je Srbija spremna da razgoavra o kompromisima, ali ne i da prihvati bilo kakve pritiske.

 

On je preneo novinarima da je sinoć kontaktirao ljude u Briselu i rekao „ako su ovo stavovi Albanaca da ne gubimo vreme, da ne dolazim“, a da je zamoljen da dođe.

– Ako mislite da postoji ta batina kojom možete da me naterate da slušam i služim Haradinajevim, Hotijnajevim, Hodžajevim izjavama, nemojte da me zovete uopšte – poručio je Vučić.

Kazao je da nije fasciniran njihovim ingenizionim idejama, i da se ne plaši ni pritiska sa zapada.

– Pogrešnog čoveka ste našli za pritiske. Ako ste premni da razgovarate o kompromisa, mi smo spremni. MI ništa ne zakucavamo, i spremni smo da razgovaramo – naglasio je Vučić.

 

On je kazao da, ako na takav način misle Albanci da razgovaraju sa Srbijom, naša delegacija će otići u Brisel i reći “sve najbolje vam želimo”, a Evropi “kada ispune Briselski sporazuma da nastavimo”.

– Mislili su da me slome pred Brisel pričama o porodici, trovanja vode, navodnog otimanja novinara – kazao je predsednik.

Advertisements

Govoreći o ukidanju presude žandarmima za prebijanje njegovog brata Andreja, Vučić je rekao:

– Kada vas ubeđuju da su krivi bubrezi moga brata što su napali nečije prendreke, a pre toga su pričali da nije dao ličnu kartu, posle čega se ispostavilo da je dao sva dokumenta… Šta ćete, tako vam je u diktatorskim zemljama – rekao je upitavši se kako starijem sinu Danilu da objasni zašto vode kampanju protiv njega.

 

Predsednik je rekao da neće bitangama “ni albanskim ni srpskim” dozvoliti da mu napadaju Srbiju.

Predsednik Vučić je izjavio da njegov stariji sin Danilo, koji je prisustvovao utakmici Svetskog prvenstva u Rusiji u blizini osoba osuđivanih za teška krivična dela, nije učinio ništa nažao bilo kome i dodao da ima problem da mu objasni zbog čega se protiv njega vodi hajka u pojedinim medijima.

 

– Nikome moj sin nije ništa ukrao, niti nažao učinio. Za razliku onih čija jedna porodica ima 100 miliona evra bogatstva. Kriv je što je platio kartu u ekonomskoj klasi, za razliku od tih lopuža koje idu biznis klasom do Njujorka i kartu plaćaju 5.000 evra. Nemojte njegove slike da tražite, imam ja svoje slike mnogo gore da vam pokažem… Ali oni ne znaju šta će, jer sam im oduzeo mogućnost da kradu, jer dovodim fabrike, jer radim šest puta više nego moji prethodnici – rekao je Vučić u Pančevu.

 

IZVOR: Republika / INFORMER

Advertisements

error: