VUČIĆ: Nisam vam ja Milošević da me rušite na ulicama!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije negirao je da je policija napala građane već da je bilo suprotno. Predsednik je osudio napade na policajca koji je pokušao da ukloni blokade puteva tokom protesta zbog goriva.

 

Vučić kaže da svako ima prava da protestuje ali ne na ovakav način, kao i da je država spremna da govori o smanjenju cena, ali isključivo dizela!

 

Ja hoću da razgovaram. Ima nešto što možemo da uradimo da smanjimo cenu ali samo Dizela. Ali sa kim da država razgovara? Gde su predstavnici ko organizuje ovaj haos? – upitao je on pa nastavio:

Siguran sam da je Srbija moderna i demokratska država. Svako ima prava da protesuje ali ne i da blokira puteve. Ajde baš da vidim ko će da blokira autoput. E pa nećeš majci. Ne bez posledica. I zato ja volim malinare jer imaju svoje predstavnike sednu dođu i razgovaraju sa nama.

Advertisements

 

Predsednik Vučić dalje je nastavio da “vređa” kako kaže političke proteste:

Ovo su politički protesti onih jadnika što ni 5% nemaju na izborima. To oni prave znam ja. Možemo da razgovaramo ali ne na ulici. Nisam vam ja Milošević da vršite pritisak na mene tako, da me rušite na ulicama. E taj film nećete gledati. Izađite na izbore pa me tamo pobedite.

 

IZVOR: Dnevnizurnal.com / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: