Vučić nije ni bio u zgradi RTS-a, sve snimano na Košutnjaku?

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Sinoć je u centru Beograda bio pravi haos. Predsednik Vučić gostovao je u RTS emisiji UPITNIK kod Olivere Jovićević, a pristalice opozicije su to iskoristile kako bi blokirale zgradu i pokušali da dođu do njega.

 

Ipak do kontakta nije došlo.

Oko 200 osoba sinoć je protestovalo ispred zgrade RTS-a, a kako mediji prenose automobil sa tablicama iz unutrašnjosti pokušao je da probije barikadu koju su napravili pripadnici Vučićevog obezbeđenja, dva osobe su uhapšene.

Ispred zgrade RTS-a pristalice SNS potukle su se sa fotoreporterima a policija nije reagovala, barem sudeći po video snimcima koje smo prelgedali.

Advertisements

 

Pristalice opozicije sada tvrde da Vučić nije ni bio u zgradi RTS-a već da je emisija uživo snimana u studiju RTS-a na Koštunjaku u drugom delu grada.

Pristalice opozicije tvrde, uglavnom na tviteru, da su mnogi dežurali satima pre i posle emisije ispred RTS-a ali da Vučić nije viđen ni kako ulazi u zgradu, niti kako izlazi. Posebno je čudno kako kažu, to što je Vučić saopštio da je došao pešice od Predsedništva do RTS-a.

 

Dnevni Žurnal

Foto: Arhiva

Advertisements

error: