VUČIĆ: Nemam vremena da se bavim Sergejom Trifunovićem

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Beograd — Svi u državi treba da rade svoj posao, odgovor je predsednika Aleksandra Vučića na pitanje o navodnim malverzacijama Fonda za ulaganje u lečenje bolesne dece.

 

Reč je o fondaciji “Podrži život” koju vodi glumac Sergej Trifunović.

Upitan da prokomentariše “tvrdnje da je Trifunović novac za lečenje bolesne dece ulagao u investicione fondove i tako se praktično kockao”, Vučić je rekao da nema vremena da se bavi baš svim temama u društvu.

 

“Ako mislite da je moguće da imam vremena i za to, stvarno je nemoguće. A u ovoj zemlji neka svi rade svoj posao”, rekao je Vučić.

Novac koji se prikuplja u fondaciji “Podrži život” se ne zloupotrebljava, već se isključivo koristi za lečenje bolesne dece, rekao je za N1 osnivač fondacije Sergej Trifunović On je za N1 naveo da jedan tabloid ima za cilj diskreditovanje humanitarne organizacije, čiji je rad, kako je rekao, u potpunosti legalan.

Advertisements

 

Trifunović je podsetio da su glavni izvor prihoda u organizaciji SMS poruke koje se šalju na 5757, a na nadležne je apelovao da dođu i ispitaju rad fondacije.

Majka Anđele Janković, kojoj je lečenje u inostranstvu omogućila fondacija “Podrži život“, demantovala je navode pojedinih medija.

Kako je Danijela Janković navela, njena ćerka se nalazi na lečenju u turskoj u bolnici Adžibadem, iako mediji tvrde drugačije.

 

”Ovo što pišete da sam ja dala izjavu da moje dete nema lečenje i da moje dete čeka lečenje, baš ste se grdno prevarili. Moje dete ima lečenje, u dobroj je bolnici i to sve zahvaljujući Sergeju Trifunoviću, koga pozdravljamo i ja i moja ćerka, kao i čelnike fondacije”, navela je Danijela.

 

Ona je apelovala da se prestane sa hajkom na Trifunovića.

 

b92

Advertisements

error: