VUČIĆ: Neki se ne raduju što je novinar živ!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Opoziciji ne odgovara što je novinar Stefan Cvetković pronađen živ i zdrav, primetio je danas predsednik Aleksandar Vučić i poručio opozicionim liderima da se lažima i neistinama ne pobeđuje.

 

“Naravno, ne interesuje njih Cvetković, već samo kako mogu nešto da prikače Vučiću”, rekao je predsednik odgovarajući na pitanje novinara o slučaju Cvetković.

Istakao je da je rasvetljavanje tog slučaja posao tužilaštva i policije i da zbog toga na nedavnoj pres konferenciji nije želeo da ulazi u detalje, ali je govorio jer su, zapravo, njega unapred optuživali za Cvetkovićev nestanak.

 

“Važno je da je pronađen. Za one osobe koje mi sole pamet, koje idu po balovima i stranim ambasadama, što kažu zašto sam uopšte govorio o tom slučaju, poručio bih im: govorio sam zato što ste mene unapred optuživali da sam ubio novinara, iako je bio živ i zdrav”, objasnio je on.

Advertisements

Ukazao je da je Janko Veselinović, kojeg naziva “Đilasov potrčko”, pisao da će, ako se ispostavi da je novinar ubijen, leteti Vučićeva glava i ostavke.

 

“Oni su tužni što je živ i zdrav. Na našim licima videli ste radost što smo ga našli, a na licima nekih samo što niste videli suze. Naše političke protivnike ne interesuje Cvetković, već samo kako mogu nešto da prikače Vučiću”, rekao je on.

 

Ukazao je na kampanju koju, kaže, vode Đilasovi mediji tvrdeći da je Cvetković nestao zato što je izveštavao o ubistvu Olivera Ivanovića.

“On je izveštavao da se radi o kriminalno mafijaškom ubistvu, koje nema veze sa politikom. Tih laži i besmislica koje iznose na dnevnom nivou nema kraja. Ne možete nikada da pobedite lažima i neistinama. Na svaku besmislicu sam spreman da odgovorim i na dnevnom nivou”, poručuje Vučić.

 

 

AUTOR TEKSTA: Mondo / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: