VUČIĆ: Nećete me srušiti sa vlasti ni 2025. godine!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je opoziciji danas da nema nameru da se izvinjava za svoja dela i reči jer uvek kaže i uradi ono što je u tom trenutku jedino moguće i dobro za Srbiju.

 

Kako kaže, narod vrlo dobro zna ko je sve u opoziciji pa ni nema nameru da glasa za bivše funkcionere DOS-a. Ipak predsedniku je izgleda promaklo to da se i u njegovom političkom okruženju nalazi najmanje pet DOS funkcionera poput Zorane Mihajlović, Siniše Malog, Gorana Vesića, Dinkića..

 

On napominje da nema nameru sam da se povlači sa vlasti već da se to može uraditi jedino na legalan način putem izbora.

Advertisements

 

Izbori su način. Uzmite olovke u ruke i zaokružite. Ako me sa par stotina glasova samo pobede, nema problema povlačim se neću ni reč da kažem. Ali to da me rušite sa vlasti da nasiljem i demonstracijama rušite legalnu vlast, e taj film neće gledati – rekao je predsednik Vučić.

 

I dalje potom nastavio:

 

Spreman sam ja za vanredne izbore ali smatram da nisu neophodni sada. Neće oni mene ni na sledećim izborima pobediti. I dalje će biti ispod mene. Slabi i bez podrške naroda. Ma usudio bih se reći da ni 2025. godine neće doći do promene vlasti.

 

 

Izvor: Dnevni Žurnal / FOTO: Tanjug

Advertisements

error: