Vučić: Ne plašim se naroda došao sam pešice u RTS

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da to što predstavnici opozicije sprečavaju kretanje ljudi nije rešenje, jer je to fašizam i to nije pristojna Srbija i budućnost za koju se borimo. …

Vučić je gostujući na RTS-u rekao da je došao u emisiju kako bi pokazao ljudima na kojima leži budućnost ove zemlje šta je sve urađeno i šta država namerava da uradi.

 

Ističe da je nezamislivo da neko pokušava nekome da zabrani da dođe na tv emisiju i podsetio da nije bio u nekoj večernjoj emisiji RTS-a više od šest meseci i da je sada hteo da dođe zbog važnih stvari koje se dešavaju, među kojima su povećanje plata i penzija, priprema planova…

Vučić ističe da se ispred RTS okupilo ukupno 150 ljudi, ali da se neprimereno ponaša samo njih oko pet, među kojima su “Boško, Bastać, Borko Stefanović”.

 

Predsednik podseća da su ga isto tako sprečavali ranije da govori u skupštini o KiM, kao i da obavlja svoj posao u zgradi Predsedništva.

Advertisements

Takođe, dodaje da su izmišljali da postoje tajni prolazi, ali da on kao predsednik još nije video taj navodno tajni prolaz do skupštine.

 

Večerašnje okupljanje nazvao je nezakonitim.

“Ovo je loša poruka za sve ljude i zahvalan sam ljudima na podršci što nisu pokazali nervozu i naseli na provokaciju”, poručio je Vučić ljudima koji su najavljivali da će doći da podrže Vučića ispred zgrade RTS-a.

“Kao sto znate, poslednjih godinu dana uvek dolazim na RTS iz Aberdareve ulice. Neki su momci iz kafića dobacivali, ali ništa posebno. Iznenadilo ih je sto sam taj deo prešao pešice”, kazao je Vučić na početku emisije Upitnik.

 

Kazao je da se nalazi u Takovskoj, a ne na Košutnjaku, kako su, inače, danas spekulisali iz SzS.

Zahvalio je svim ljudima koji su brinuli i brinuli kako će stići do javnog servisa, imajući u vidu najavljeno okupljanje pristalica SzS i Inicijative “1od5miliona”.

 

Mondo / RTS

Advertisements

error: