VUČIĆ: Narodu smetaju klempave uši Martinovića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Po prvi put nakon 10 godina predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na Studiju B u specijalnoj emisiji gde je preko 2 sata govorio o protestima i učesnicima koji prave gužve po ulicama.

 

Izdvajamo neke od najzanimljivijih izjava:

 

Vidim ja ko protestuje protiv mene. Na ulicama sam prepoznao onog narko dilera Sandulovića. Kažu spontani protesti a vidim da ima tačno ko navija i ko rukovodi ko će šta i kada da uzvikne meni, da me uvredi. Sve je to neko organizovao.

 

Nisam se uplašio ni najava da će izaći na ulice milion ljudi, a kamoli kad vidim da šeta njih 10,000. Svakako među njima ima i iskrenih i poštenih ljudi i njihove želje i pridike i hoću da saslušam, ali me narko diler Sandulović kao ni lideri lopovi iz opozicije ne zanimaju. Apsolutno me ne zanimaju!

Advertisements

 

Mnogo je mržnje na mrežama. Sad vidim vređaju i Martinovića. A ja vas da pitam, šta je on to vama skrivio? Pa on je školovaniji i pametniji od polovine vas. A ne onda kad nema šta da mu nađu onda kažu ružan si imaš klempave uši. Pa šta sad? Nije on kao vi iz opozicije da trči po klinikama i da se zateže.

 

Verujem da spolja dobar deo protesta jeste finansiran ili barem logistički pokriven. Imamo takve informacije. Znate… Nemojte molim vas da pričam šta sve znam o tim šatro narodnim protestima. Nisam ja tako budala i naivan kako neki misle. Možete da me volite ili ne volite, ali nemojte da mislite da sam glup jer nisam.

 

To što ćutim na kriminalna dela pojedinih lidera opozicije ne znači da sam išta oprostio niti da ne vidim šta rade.

 

Dnevni Žurnal / FOTO: Beta

 

Advertisements

error: