VUČIĆ NAPAO NOVINARKU: Nauči da ćutiš dok ja pričam!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, kao i više puta dosad, burno je reagovao na pitanja naše televizije, kao i na reakciju naše novinarke Nataše Kovačev nakon što je doveo u vezu opozicione stranke i televiziju N1.

 

Vučić je u svom obraćanju u Novom Sadu govorio i o radu medija, posebno o radu N1 televizije.

 

“…Otprilike, svi moraju da budu kao N1. To je primer profesionalnog novinarstva, ako nisu kao N1 onda ugasi! Ugasi Prvu, ugasi Pink, ugasi B92, ma sve ugasi! Samo ono što je njihovo, to je dobro…A u kojem nikad nisam ni bio, hvala Bogu”, kazao je Vučić.

 

N1: Kad možemo da vas očekujemo kao gosta?

“Ne možete da me očekujete, nisam zainteresovan”, rekao je.

N1: Nemojte govoriti da nikad niste pozvani.

Advertisements

“Ja nisam bio mojom odlukom, ja nisam rekao da nisam pozvan. Nikada nisam rekao da nisam pozvan i nemojte da izmišljate. Rekao sam da nisam bio nikada”, odgovorio je Vučić.

 

U jednom trenutku predsednik se bahato obratio novinarki rekavši joj doslovno: Nauči, naučite da ćutite dok ja govorim!

 

NDNV osudilo ponašanje Vučića prema novinarki N1

Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) oštro je kritikovao predsednika Vučića zbog odnosa prema novinarki N1 Natašu Kovačev i optužilo ga da je još jednom pokazao da ni on ni njegovi saradnici neće prestati da “etiketiraju novinare i da ih maltretiraju dok rade svoj posao i postavljaju pitanja od javnog značaja za građane Srbije”.

 

AUTOR: N1 SRBIJA

FOTO: Arhiva

 

Advertisements

error: