VUČIĆ NA MITINGU U ŽELEZNIKU: Pobediću ih sve jer mi se može!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

VIše od 3.000 ljudi ovacijama je dočekalo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a nekoliko hiljada građana ostalo je ispred hale. Predsednik je istakao da će SNS odneti ubedljivu pobedu na predstojećim beogradskim izborima.

 

12.23 – Cela hala dočekala je predsednika Vučića ovacijama i gromoglasnim aplauzom

– Hvala vam svima što ste došli danas ovde. Mora da se radi od jutra do mraka ako želimo rezultate, a mi ih želimo i zato radimo tako. Uspeli smo da imamo bolje plate i ekonomiju, a to nam je i bio cilj. Želim još jednom da se zahvalim penzionerima i da im kažem da ih beskrajno volim pošto su izdržali i verovali u poboljšanje. Zahvaljujući veri koju su imali živećete bolje iz godine u godinu – rekao je Vučić.

 

– Imamo jednu jedinu srpsku stolicu i nju ne napuštamo ni za šta na svetu. Kao što vidite dragi prijatelji Srbija je danas poštovana svuda u svetu. Ne moraju da nas vole, ali nas poštuju. Srbija kada kaže ona to misli i sprovodi u delo. Ne zaboravite to što imamo više turista jeste zbog lepog Beograda i Srbije, ali i zbog poštovanja koje imamo – dodao je on.

Advertisements

 

– Činjenica je da nam javni dug pada i zadovoljan sam tom činjenicom. Nezaposlenost smo prepolovili. Najzadovoljniji sam što se nezavisnost i suverenost Srbije čuva i poštuje. Vi ste ti koji donose odluke kojim putem će Srbija da ide. Ne donose se odluke u stranim ambasadama i neće se nikad donositi – rekao je predsednik i dodao:

 

– Izbori 4. marta su važni. Govorili su da ne smem izaći na njih bez parlamentarnih. Pa kada smo raspisali samo beogradske izbore rekli su da se plašim, i da lažem. E sada im kažem da ih se ne plašim. Dolazeći u Železnik gledao sam šta možemo da uradimo ovde u budućnosti. Kako sam došao ovde video sam nesređene kanale, i zato Siniša da se ne štedi nego da se očiste ti kanali.

 

SRBIJA DANAS

Advertisements

error: