VUČIĆ: Mojim dolaskom na vlast Srbija je izašla iz blata

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Predsednik Aleksandar Vučić dao je nedavno izjavu za jedan beogradski nedeljnik u kojem je do detalja objasnio razlog svog odlaska iz SRS i prelazak u novu stranku SNS.

 

Vučić je između ostalog rekao sledeće:

Čim sam video da je Toma Nikolić napustio SRS rekao sam sebi da meni tamo više nije mesto. Šešelj nam nije ukazivao dovoljno poštovanja i otišli smo. Jer smo želeli Srbiju u EU i mirniju spoljnu politiku.

 

Da sam ostao u SRS Srbija i Hrvatska bi bili u mnogo gorim odnosima nego danas. To znači faktor mira i stabilnosti u regionu. Otud i nagrada Zlatni lav.

Advertisements

Mojim dolaskom na vlast Srbija je izašla iz blata. I dalje smo mi prljavi ali nismo više u živom blatu,. Ne davimo se više. Nekada nam se ceo svet smejao sada ti isti mi prilaze i čestitaju. Vide da ipak Srbija nije tako mala i navina država. Nema više da nas bije po ušima ko god hoće.

 

Nije tačno da su mi Mišković i Beko davali pare tokom stvaranja SNS. Pa ja nisam ni stvorio tu stranku. Osnovao ju je Nikolić sa još par ljudi i u početku se zvala “Napred Srbijo” a ne Srpska napredna stranka.

 

Priredio Dnevni Žurnal / FOTO: Tanjug

 

Advertisements

error: