Vučić: Moj otac sada ima penziju od 100,000 dinara

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik Vučić sinoć je gostovao na RTS-u gde je u emsiji UPTINIK gde je poprilično detaljno govorio o reformama i promenama koje će uslediti od naredne godine!

 

Dnevni Žurnal izdvaja najvažnije po našoj proceni:

 

O PROTESTU ISPRED RTS-A

Ne plašim ih se. Okupi se 100 nasilnika i fašista i misle da će me uplašiti. Još sada kažu da nisam ovde u zgradi RTS nego negde na Košutnjaku. Sramota je šta rade. Policija nije nasilna niko nikoga ne hapsi. Dakle mir je. Setite se šta su oni uradili Ranku Paniću.

 

O REFORMAMA U VLADI I KOALICIJI

Nastavićemo da radimo sa SPS i Rasimom Ljaljićem. Nisam zadovoljan u poptunosti jer nema timskog rada ali nastaviće se ovakva koalicija. Dobro možda ne svi ali ne očekujem velike promene.

Advertisements

 

O PLATAMA I PENZIJAMA

Plate i penzije smo povećali. Veće su nego ikad. Ja ne mogu da sprečim odlazak svih ljudi iz zemlje ali mogu da najavim i obećam dodatna povećanja shodno racionalnim očekivanjima našeg ekonomskog rasta. Koliko budemo rasli ekonomski toliko ćemo da povećavamo. Moj otac je dočekao da sada ima penziju od 100,000 dinara skoro. To nije mogao da očekuje.

 

O SVOM ODLASKU IZ SNS

To je sasvim izvesno. Stranka će da doživi velike promene. Ja otvoreno spremam svoj odlazak iz stranke jer moraju mlađi ipametniji da je vode. A siguran sam da će moji naslednici podjednako dobro da ostvaruju uspehe i kada mene ne bude.

 

Dnevni Žurnal

Foto: Arhiva

Advertisements

error: