VUČIĆ: Moj brat i ja se nismo obogatili, pomažu nam roditelji

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Gostujući kod Milomira Marića, predsednik Srbije Aleksandar Vučić oštro je negirao navode pojedinih medija ali i opozicionih lidera da njegov brat poseduje milione evra na bankovnim računima u drugim državama.

 

On je rekao da od kako je postao najmoćniji čovek u državi, njegova porodica a pogotovo brat Andrej, predstavlja ozbiljnu i užasavajuću metu svih onih koji ne mogu argumentima da mu pariraju i da ga osujete u njegovoj nameri da nešto napravi od države.

 

Predsednik Vučić je pozvao sve ljude u Srbiji koji imaju konkretan dokaz da njegov brat nekoga reketira i ucenjuje da to prijavi policij sa sve dokazima jer se tome mora stati na kraj.

Advertisements

Pričaju neprestano kako je moj brat vlasnik Franša. Pa onda kažu kako je kupio deo firme Matijević. Pa su rekli da je kupio i Tehnomaniju i da sada drži neke vinarije po Vojvodini. A nijedan dokaz nisu priložoli za to. Moj brat i ja se nismo obogatili od politike. On ima i dugove i kredite i porodicu. Žive prosečno kao i sve ostale porodice. Roditelji mu pomažu – izjavio je predsednik Vučić.

 

Dnevni Žurnal

FOTO: Arhiva

 

Advertisements

error: